Grillsæsonen er i fuld gang – men hvis du springer røgen og kullene over, har Fritaire det, du har brug for.
Ingredienser
Burgere:
450 g hakket oksekød, 80 % magert
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk løgpulver
1/4 tsk flydende røg (valgfrit)
1/4 tsk røget paprika
2 spsk barbecuesauce
1/2 tsk peber
1/2 tsk salt
Servering:
4 hamburgerboller
4 skiver cheddarost eller ost efter eget valg
Valgfrit tilbehør: salat, tomater, rødløg, syltede agurker osv.
Gå frem på følgende måde
- Varm frituren op til 190 °C.
- Bland oksekød, olie, hvidløgspulver, løgpulver, røget paprika, barbecuesauce, salt og peber i en stor skål.
- Form forsigtigt blandingen til 4 bøffer.
- Tryk en fordybning i midten af hver burger med fingrene.
- Læg bøfferne på Air Stand/Griddle, så der er lidt plads mellem hver bøf (tilbered dem evt. i portioner).
- AirFry i 4 minutter, vend derefter burgeren, og steg den i 4 minutter, eller indtil bøffernes indre temperatur når 74 °C.
- Læg en skive ost over hver burger, og steg den i yderligere et minut.
- Pynt med dit yndlingstilbehør, og servér straks.