GIFTFRI OG SELVRENSENDE AIRFRYER

HVORFOR ALLE ELSKER FRITURE
Fritaire Airfryer er teflonfri, selvrensende og designet til at gøre sund, giftfri madlavning lige så lækker, som den er enkel.

Selvrensende
Lad skålen rense sig selv, tør, færdig.

Teflonfri
Til sundere måltider

360° synlighed
Se din mad blive perfekt sprød.

Alt inklusive
Kurv til perfekte pommes frites, rotisserie og meget mere.
Find en Fritaire i din farve.
-
Fritaire Airfryer Rød med 4,8 L glasskål
-
Fritaire Airfryer Lavendel med 4,8 L glasskål
-
Fritaire Airfryer Mauve Rose med 4,8 L glasskål
-
Fritaire Airfryer Grøn med 4,8 L glasskål
1 995,00 kr.Den oprindelige pris var: 1 995,00 kr..1 595,00 kr.Den aktuelle pris er: 1 595,00 kr.. Tilføj til kurv -
Fritaire Airfryer Hvid med 4,8L glasskål
1 950,00 kr.Den oprindelige pris var: 1 950,00 kr..1 595,00 kr.Den aktuelle pris er: 1 595,00 kr.. Læs mere -
Fritaire Airfryer Orange med 4,8 L glasskål
1 995,00 kr.Den oprindelige pris var: 1 995,00 kr..1 595,00 kr.Den aktuelle pris er: 1 595,00 kr.. Tilføj til kurv -
Fritaire Airfryer Sort med 4,8 L glasskål
FAVORITOPSKRIFT

Toast med karamelliseret banan
Denne lækre banantoast er perfekt til morgenmad, dessert eller bare som et hyggeligt mellemmåltid.
Ingredienser
2 skiver surdejsbrød, let ristet
2 små bananer
2 spsk. jordnøddesmør
En håndfuld chokoladebarer
En knivspids kanel
Gå frem på følgende måde
1. Indstil din Fritaire Air Fryer til 200 °C.
2. Skær bananerne i skiver og læg dem på en rist med bagepapir.
3. Luftsteg i 10 minutter, eller indtil de er gyldenbrune.
4. Smør peanutbutter på hver surdejsskive.
5. Top med karamelliserede bananer, og drys derefter med kanel og chokoladestykker.
6. Serveres varm!

Rotisserie-ananas
Ananas fra rotisserie er så saftig og sød, at det er svært at lade være med at spise det hele selv. Det er en fantastisk dessert, men ikke nok med det – spring vaniljeekstrakt, sukker og krydderier over, så har du et lækkert tilbehør, som du kan servere til dit yndlingsprotein.
Antal: 6 porte
Ingredienser
1 moden ananas
Vaniljeis til at servere
Valgfrit drys til at pynte med
Glasur:
3 spsk smør, stuetemperatur
0,5 dl granuleret sukker
1 spsk kanel kanel
1/4 tsk kardemomme (valgfrit)
1 tsk vaniljeekstrakt
Gå frem på følgende måde
1. Indstil din Fritaire til 200°C. Skær top og bund af ananassen. Skær skrællen væk. Fjern også den hårde midte af ananassen.
2. Stik rotisseriets håndtag på langs gennem ananassen, og sæt det fast.
3. Placer spyddet med ananas i din Fritaire, start motoren, og luftsteg i 45 minutter.
4. LAV GLASUREN: Bland alle ingredienserne til glasuren sammen i en lille skål. Når ananassen er ristet, pensles den med glasuren, og
Steg i yderligere 20 minutter, til de er karamelliserede.
5. Når ananassen er klar, skal du tage den ud af din Fritaire med gribetangen og lade den køle af i mindst 20 minutter.
6. Skær ananassen i skiver, og server den med en kugle vaniljeis.

Bagte æg i luftfryser
Antal: 2 porte
Ingredienser:
2 store æg
5-6 cherrytomater, hakket
Et lille bundt babyspinat
2 spsk hytteost
1 spsk revet parmesan
Olivenolie til at pensle med
En knivspids salt
Hakket purløg, til at toppe med
Gør sådan her:
1. Pensl en 5-10 cm stor ramekin med olivenolie
2. Skil æggehvider fra æggeblommer. Hæld æggehviderne i en mellemstor skål.
3. Kom æggeblommerne i 2 separate små skåle, dæk dem til med husholdningsfilm, og sæt dem til side.
4. I skålen med æggehvider: Tilsæt hytteost, parmesan og salt.
5. Pisk blandingen let sammen, og hæld den i ramekinformen.
6. Top med tomat og spinat, og dæk med to stykker aluminiumsfolie.
7. Luftsteg ved 175 °C i 10-15 minutter, eller indtil æggehviderne er faste.
8. Når æggehviderne er faste, tilsættes æggeblommerne, og de luftsteges i 30 sek/1 min.
9. Pynt med purløg, og server med ristet brød.

Pommes frites med hvidløg og parmesan
Her er en enkel, men velsmagende opskrift på pommes frites. I Fritaire Air Fryer bliver de dejligt sprøde.
Ingredienser
3 mellemstore russet (eller idaho) kartofler
2 spsk ekstra jomfru olivenolie
1 spsk mannagryn (valgfrit)
1 tsk tørret oregano
1/2 tsk løgpulver
0,8 dl usaltet smør, smeltet
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk hakket frisk persille
Salt og peber efter smag
Gå frem på følgende måde
Skær kartoflerne i 6-7 mm lange stave, læg dem i en stor skål, og dæk dem med koldt vand. Lad dem stå i 30 minutter.
Skyl kartoflerne, og tør dem med et rent håndklæde.
Læg kartoflerne i en stor skål, dryp med olivenolie, drys med salt, mannagryn (hvis det bruges), tørret oregano og løgpulver. Bland rundt.
Læg kartoflerne i kurven, og luftsteg dem ved 200 °C i 30-35 minutter, eller indtil pommes fritesene er gyldne og sprøde.
Når pommes fritesene er færdige, lægges de i en skål sammen med hvidløget, og smørret smeltes, og der røres rundt, indtil pommes fritesene er jævnt dækket.
Server, og pynt med hakket persille og revet parmesan. Server med din yndlingsdip.

Hasselnøddesmør
Hjemmelavet version af det klassiske chokoladesmør. Hasselnøddesmør i Air Fryer!
Ingredienser
2,5 dl rå hasselnødder 1/4 tsk. vaniljeekstrakt 3 spsk. kakao 5 spsk. flormelis
En knivspids salt
2 spsk. solsikkeolie eller anden neutral madolie 2 spsk. koldt smør i tern
Gå frem på følgende måde
1. Læg hasselnødderne i Fritaire-kurven, indstil rotisseriemotoren, og rist dem i Fritaire Air Fryer ved 200 °C i 10 minutter, eller indtil de har fået farve og dufter. 2. Tag dem ud af kurven, og pak hasselnødderne ind i et rent viskestykke, og lad dem hvile i 1 minut, eller indtil de er sikre at røre ved.3. Gnid nødderne ind i håndklædet, indtil den løse skal løsner sig. 4. Kom hasselnødderne i en foodprocessor eller blender, og kør, indtil de begynder at blive til en creme. 5. Tilsæt sukker, salt og kakao, og kør, indtil det er godt blandet. 6. Tilsæt vanilje, mælk og olie. 7. Tilsæt smør, og kør, til det er godt blandet. 8. Hæld hasselnøddesmørret i en steriliseret glaskrukke, og opbevar det i køleskabet i højst 7-9 dage.

Crostini med ristede oliven og burrata
Disse crostinis med ristede oliven, serveret med burrata, er en perfekt ret at servere sammen med andre små retter eller bare som en snack!
Ingredienser
1 frisk burrataost, ved stuetemperatur
1 lille baguette, skåret i skiver
3,5 dl blandede oliven, udstenede
4 spsk olivenolie, plus ekstra til crostinis
1 skalotteløg, delt i fire
3 fed hvidløg
1 lime eller citron, skåret i 4 både
2 kviste frisk timian
2 kviste frisk oregano, plus ekstra til servering
2 kviste frisk rosmarin
Salt og peber efter smag
Gå frem på følgende måde
Indstil Fritaire Air Fryer til 160 °C.
Bland oliven, løg, citron/lime, hvidløg og krydderurter i et lille ildfast fad. Bland det hele grundigt sammen. Salt og peber, og frituresteg i din air fry i 30 minutter.
Tag ovnfadet med oliven ud af Fritaire, læg baguetteskiverne på risten i stedet, og dryp med lidt olivenolie.
Øg temperaturen til 200 °C, og bag brødet, til det er gyldent.
Servér oliven med burrata og baguetteskiver.
HVORFOR

Giftfri airfryer
Fri for teflon, BPA og evindelige kemikalier. Med et pladsbesparende design – men stor nok til at mætte hele familien.
Fryday Hverdag
Den roterende kurv er designet til at lave pommes frites i restaurantkvalitet derhjemme. Se den tumle rundt og sikre en varm og jævn luftstrøm for en perfekt, sprød finish.
Så let at rengøre
Du fylder bare glasskålen med vand og et par dråber opvaskemiddel og lader den varme luftstrøm cirkulere vandet. Skyl og tør!
Perfektion med konvektion
En 1500 W, 200 °C varmluftsvirvel når ud i alle hjørner af skålen og fordeler varmen jævnt til det, du tilbereder. Ingen grund til at åbne og lukke for at kontrollere – intet tab af dyrebar varme.