GIFTFRI OG SELVRENSENDE AIRFRYER

HVORFOR ALLE ELSKER FRITURE
Fritaire Airfryer er teflonfri, selvrensende og designet til at gøre sund, giftfri madlavning lige så lækker, som den er enkel.

Selvrensende
Lad skålen rense sig selv, tør, færdig.

Teflonfri
Til sundere måltider

360° synlighed
Se din mad blive perfekt sprød.

Alt inklusive
Kurv til perfekte pommes frites, rotisserie og meget mere.
Find en Fritaire i din farve.
-
Fritaire Airfryer Rød med 4,8 L glasskål
-
Fritaire Airfryer Lavendel med 4,8 L glasskål
-
Fritaire Airfryer Mauve Rose med 4,8 L glasskål
-
Fritaire Airfryer Grøn med 4,8 L glasskål
1 995,00 kr.Den oprindelige pris var: 1 995,00 kr..1 595,00 kr.Den aktuelle pris er: 1 595,00 kr.. Tilføj til kurv -
Fritaire Airfryer Hvid med 4,8L glasskål
1 950,00 kr.Den oprindelige pris var: 1 950,00 kr..1 595,00 kr.Den aktuelle pris er: 1 595,00 kr.. Læs mere -
Fritaire Airfryer Orange med 4,8 L glasskål
1 995,00 kr.Den oprindelige pris var: 1 995,00 kr..1 595,00 kr.Den aktuelle pris er: 1 595,00 kr.. Tilføj til kurv -
Fritaire Airfryer Sort med 4,8 L glasskål
FAVORITOPSKRIFT

Rotisserie-ananas
Ananas fra rotisserie er så saftig og sød, at det er svært at lade være med at spise det hele selv. Det er en fantastisk dessert, men ikke nok med det – spring vaniljeekstrakt, sukker og krydderier over, så har du et lækkert tilbehør, som du kan servere til dit yndlingsprotein.
Antal: 6 porte
Ingredienser
1 moden ananas
Vaniljeis til at servere
Valgfrit drys til at pynte med
Glasur:
3 spsk smør, stuetemperatur
0,5 dl granuleret sukker
1 spsk kanel kanel
1/4 tsk kardemomme (valgfrit)
1 tsk vaniljeekstrakt
Gå frem på følgende måde
1. Indstil din Fritaire til 200°C. Skær top og bund af ananassen. Skær skrællen væk. Fjern også den hårde midte af ananassen.
2. Stik rotisseriets håndtag på langs gennem ananassen, og sæt det fast.
3. Placer spyddet med ananas i din Fritaire, start motoren, og luftsteg i 45 minutter.
4. LAV GLASUREN: Bland alle ingredienserne til glasuren sammen i en lille skål. Når ananassen er ristet, pensles den med glasuren, og
Steg i yderligere 20 minutter, til de er karamelliserede.
5. Når ananassen er klar, skal du tage den ud af din Fritaire med gribetangen og lade den køle af i mindst 20 minutter.
6. Skær ananassen i skiver, og server den med en kugle vaniljeis.

Crostini med ristede oliven og burrata
Disse crostinis med ristede oliven, serveret med burrata, er en perfekt ret at servere sammen med andre små retter eller bare som en snack!
Ingredienser
1 frisk burrataost, ved stuetemperatur
1 lille baguette, skåret i skiver
3,5 dl blandede oliven, udstenede
4 spsk olivenolie, plus ekstra til crostinis
1 skalotteløg, delt i fire
3 fed hvidløg
1 lime eller citron, skåret i 4 både
2 kviste frisk timian
2 kviste frisk oregano, plus ekstra til servering
2 kviste frisk rosmarin
Salt og peber efter smag
Gå frem på følgende måde
Indstil Fritaire Air Fryer til 160 °C.
Bland oliven, løg, citron/lime, hvidløg og krydderurter i et lille ildfast fad. Bland det hele grundigt sammen. Salt og peber, og frituresteg i din air fry i 30 minutter.
Tag ovnfadet med oliven ud af Fritaire, læg baguetteskiverne på risten i stedet, og dryp med lidt olivenolie.
Øg temperaturen til 200 °C, og bag brødet, til det er gyldent.
Servér oliven med burrata og baguetteskiver.

Pommes frites med hvidløg og parmesan
Her er en enkel, men velsmagende opskrift på pommes frites. I Fritaire Air Fryer bliver de dejligt sprøde.
Ingredienser
3 mellemstore russet (eller idaho) kartofler
2 spsk ekstra jomfru olivenolie
1 spsk mannagryn (valgfrit)
1 tsk tørret oregano
1/2 tsk løgpulver
0,8 dl usaltet smør, smeltet
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk hakket frisk persille
Salt og peber efter smag
Gå frem på følgende måde
Skær kartoflerne i 6-7 mm lange stave, læg dem i en stor skål, og dæk dem med koldt vand. Lad dem stå i 30 minutter.
Skyl kartoflerne, og tør dem med et rent håndklæde.
Læg kartoflerne i en stor skål, dryp med olivenolie, drys med salt, mannagryn (hvis det bruges), tørret oregano og løgpulver. Bland rundt.
Læg kartoflerne i kurven, og luftsteg dem ved 200 °C i 30-35 minutter, eller indtil pommes fritesene er gyldne og sprøde.
Når pommes fritesene er færdige, lægges de i en skål sammen med hvidløget, og smørret smeltes, og der røres rundt, indtil pommes fritesene er jævnt dækket.
Server, og pynt med hakket persille og revet parmesan. Server med din yndlingsdip.

Ris med chokoladeovertræk
Hjemmelavede, chokoladeovertrukne rispuffer/-flager. Sødet med ahornsirup.
Antal: 4 porte
Ingredienser
30 g riskager
2 spsk kakaopulver
1 tsk. kanel
0,8 dl jordnøddesmør
1,25 dl mørk chokolade
0,8 dl ahornsirup (eller honning)
2 spsk kokosolie
1 spsk mælk, enhver slags
Gå frem på følgende måde
1. Smelt chokolade og kokosolie i et vandbad. Bland det sammen.
2. Når chokoladen og kokosolien er smeltet, tilsættes kakaopulver, kanel, jordnøddesmør, ahornsirup og mælk.
3. Bland det sammen til en glat dej, og hæld den i en stor skål.
4. Brug hænderne til at smuldre riskagerne ned i skålen, og dæk stykkerne med chokoladesmørelsen.
5. Sæt kagemassen på Fritaires Air-stativet dækket med bagepapir, og luftsteg den ved 160 °C i 20-25 minutter. Rør rundt i blandingen et par gange med en silikonespatel
6. Lad chokoladekuglerne køle helt af, når de er tørre og sprøde.
7. Server med din yndlingsmælk!

Lyserøde sukkerkager
Pink Sugar Cookies er perfekte at lave til Valentinsdag!
Ingredienser
4,75 dl hvedemel 1,8 dl usaltet smør, stuetemperatur 1/8 tsk fint havsalt 1,25 dl + 3 spsk flormelis 1 æg, stuetemperatur 1 spsk citronskal Lyserød karamelfarve
Gå frem på følgende måde
- Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en elpisker.
- Tilsæt æg, salt og citronskal, og pisk ved høj hastighed, til det er blandet.
- Tilsæt melet til de våde ingredienser, og bland på lavt blus, til det hele er blandet.
- Tilsæt evt. lyserød karamelfarve.
- Pak dejen ind i husholdningsfilm, og lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time.
- Læg dejen mellem to stykker bagepapir, og rul den ud til 5-6 mm tykkelse med en kagerulle. Stil på køl i 30 minutter.
- Brug en hjerteformet udstikker til at skære småkagerne ud. Fjern ekstra rester og rul dem ud igen til flere småkager.
- Lad kagerne stå på køl i 20 minutter for at undgå, at de mister deres form.
- Flyt kagerne over på en Fritaire-bakke beklædt med bagepapir (det kan være nødvendigt at bage kagerne i flere omgange).
- Bag ved 160 °C i 7 minutter. Lad den køle af i 5 minutter.

Bagte æg i luftfryser
Antal: 2 porte
Ingredienser:
2 store æg
5-6 cherrytomater, hakket
Et lille bundt babyspinat
2 spsk hytteost
1 spsk revet parmesan
Olivenolie til at pensle med
En knivspids salt
Hakket purløg, til at toppe med
Gør sådan her:
1. Pensl en 5-10 cm stor ramekin med olivenolie
2. Skil æggehvider fra æggeblommer. Hæld æggehviderne i en mellemstor skål.
3. Kom æggeblommerne i 2 separate små skåle, dæk dem til med husholdningsfilm, og sæt dem til side.
4. I skålen med æggehvider: Tilsæt hytteost, parmesan og salt.
5. Pisk blandingen let sammen, og hæld den i ramekinformen.
6. Top med tomat og spinat, og dæk med to stykker aluminiumsfolie.
7. Luftsteg ved 175 °C i 10-15 minutter, eller indtil æggehviderne er faste.
8. Når æggehviderne er faste, tilsættes æggeblommerne, og de luftsteges i 30 sek/1 min.
9. Pynt med purløg, og server med ristet brød.
HVORFOR

Giftfri airfryer
Fri for teflon, BPA og evindelige kemikalier. Med et pladsbesparende design – men stor nok til at mætte hele familien.
Fryday Hverdag
Den roterende kurv er designet til at lave pommes frites i restaurantkvalitet derhjemme. Se den tumle rundt og sikre en varm og jævn luftstrøm for en perfekt, sprød finish.
Så let at rengøre
Du fylder bare glasskålen med vand og et par dråber opvaskemiddel og lader den varme luftstrøm cirkulere vandet. Skyl og tør!
Perfektion med konvektion
En 1500 W, 200 °C varmluftsvirvel når ud i alle hjørner af skålen og fordeler varmen jævnt til det, du tilbereder. Ingen grund til at åbne og lukke for at kontrollere – intet tab af dyrebar varme.