Lyserøde sukkerkager

Pink Sugar Cookies er perfekte at lave til Valentinsdag!

Ingredienser

4,75 dl hvedemel 1,8 dl usaltet smør, stuetemperatur 1/8 tsk fint havsalt 1,25 dl + 3 spsk flormelis 1 æg, stuetemperatur 1 spsk citronskal Lyserød karamelfarve

Gå frem på følgende måde

  1. Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en elpisker.
  2. Tilsæt æg, salt og citronskal, og pisk ved høj hastighed, til det er blandet.
  3. Tilsæt melet til de våde ingredienser, og bland på lavt blus, til det hele er blandet.
  4. Tilsæt evt. lyserød karamelfarve.
  5. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time.
  6. Læg dejen mellem to stykker bagepapir, og rul den ud til 5-6 mm tykkelse med en kagerulle. Stil på køl i 30 minutter.
  7. Brug en hjerteformet udstikker til at skære småkagerne ud. Fjern ekstra rester og rul dem ud igen til flere småkager.
  8. Lad kagerne stå på køl i 20 minutter for at undgå, at de mister deres form.
  9. Flyt kagerne over på en Fritaire-bakke beklædt med bagepapir (det kan være nødvendigt at bage kagerne i flere omgange).
  10. Bag ved 160 °C i 7 minutter. Lad den køle af i 5 minutter.