Pink Sugar Cookies er perfekte at lave til Valentinsdag!
Ingredienser
4,75 dl hvedemel 1,8 dl usaltet smør, stuetemperatur 1/8 tsk fint havsalt 1,25 dl + 3 spsk flormelis 1 æg, stuetemperatur 1 spsk citronskal Lyserød karamelfarve
Gå frem på følgende måde
- Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en elpisker.
- Tilsæt æg, salt og citronskal, og pisk ved høj hastighed, til det er blandet.
- Tilsæt melet til de våde ingredienser, og bland på lavt blus, til det hele er blandet.
- Tilsæt evt. lyserød karamelfarve.
- Pak dejen ind i husholdningsfilm, og lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time.
- Læg dejen mellem to stykker bagepapir, og rul den ud til 5-6 mm tykkelse med en kagerulle. Stil på køl i 30 minutter.
- Brug en hjerteformet udstikker til at skære småkagerne ud. Fjern ekstra rester og rul dem ud igen til flere småkager.
- Lad kagerne stå på køl i 20 minutter for at undgå, at de mister deres form.
- Flyt kagerne over på en Fritaire-bakke beklædt med bagepapir (det kan være nødvendigt at bage kagerne i flere omgange).
- Bag ved 160 °C i 7 minutter. Lad den køle af i 5 minutter.