Antal: 2 porte
Ingredienser:
2 store æg
5-6 cherrytomater, hakket
Et lille bundt babyspinat
2 spsk hytteost
1 spsk revet parmesan
Olivenolie til at pensle med
En knivspids salt
Hakket purløg, til at toppe med
Gør sådan her:
1. Pensl en 5-10 cm stor ramekin med olivenolie
2. Skil æggehvider fra æggeblommer. Hæld æggehviderne i en mellemstor skål.
3. Kom æggeblommerne i 2 separate små skåle, dæk dem til med husholdningsfilm, og sæt dem til side.
4. I skålen med æggehvider: Tilsæt hytteost, parmesan og salt.
5. Pisk blandingen let sammen, og hæld den i ramekinformen.
6. Top med tomat og spinat, og dæk med to stykker aluminiumsfolie.
7. Luftsteg ved 175 °C i 10-15 minutter, eller indtil æggehviderne er faste.
8. Når æggehviderne er faste, tilsættes æggeblommerne, og de luftsteges i 30 sek/1 min.
9. Pynt med purløg, og server med ristet brød.