Ris med chokoladeovertræk

Hjemmelavede, chokoladeovertrukne rispuffer/-flager. Sødet med ahornsirup.

Antal: 4 porte

Ingredienser

30 g riskager
2 spsk kakaopulver
1 tsk. kanel
0,8 dl jordnøddesmør
1,25 dl mørk chokolade
0,8 dl ahornsirup (eller honning)
2 spsk kokosolie
1 spsk mælk, enhver slags

Gå frem på følgende måde

1. Smelt chokolade og kokosolie i et vandbad. Bland det sammen.
2. Når chokoladen og kokosolien er smeltet, tilsættes kakaopulver, kanel, jordnøddesmør, ahornsirup og mælk.
3. Bland det sammen til en glat dej, og hæld den i en stor skål.
4. Brug hænderne til at smuldre riskagerne ned i skålen, og dæk stykkerne med chokoladesmørelsen.
5. Sæt kagemassen på Fritaires Air-stativet dækket med bagepapir, og luftsteg den ved 160 °C i 20-25 minutter. Rør rundt i blandingen et par gange med en silikonespatel
6. Lad chokoladekuglerne køle helt af, når de er tørre og sprøde.
7. Server med din yndlingsmælk!