Rotisseriekylling

Prøv rotisseriekylling – forkæl dig selv og din familie med denne appetitlige og saftige opskrift på kylling.

Ingredienser

1,5 kg hel kylling 3 spsk smør, smeltet 1/2 tsk røget paprikapulver

1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk løgpulver
1/4 tsk. chilipulver 1 spsk. tørret oregano 1/2 tsk. sort peber salt og peber efter smag 3/4 kviste frisk rosmarin 3/4 kviste frisk timian Tør kyllingen af med lidt køkkenrulle. Bland smør, krydderier, tørret oregano og salt sammen i en lille skål.
Pensl krydderiblandingen over kyllingen, og læg de friske krydderurter inde i kyllingen. Sæt kyllingen fast, og tving spydskaftet på langs og i midten.
Skub gaflerne på skaftet fra hver ende af kyllingen, og lås dem fast med skruerne.

Sæt kyllingen med rotisserieskaftet ind i Fritaire, og sæt rotisseriemotoren i. Start rotisseriemotoren, og rist kyllingen ved 175 °C i 1 time, eller indtil kyllingen når en temperatur på 75 grader. Når kyllingen er færdig, skal du tage den af spyddet og lade den hvile i 10 minutter, før du skærer den op.