Prøv at tilberede disse krydrede laksestykker til aftensmad!
Ingredienser
2 laksefileter, skind fjernet 2 tsk majsmel (eller tapiokamel) 4 spsk koldt vand til pynt: ristede sesamfrø til pynt:
frisk purløg Til marinaden 4 spsk honning 4 spsk hoisinsauce 6 spsk sojasauce 2 spsk limesaft 2 tsk ingefærpasta 1 fed hvidløg, hakket 1 tsk chiliflager 1/2 tsk havsalt 1 tsk sesamolie
Gå frem på følgende måde
Skær laksen i ret store tern.
Bland ingredienserne til marinaden i en mellemstor skål, og læg laksen i. Lad den marinere i mindst 30 minutter. Luftsteg stykkerne ved 200 °C i 5-6 minutter, indtil de er let sprøde. Mens laksen steger, hældes resten af marinaden i en gryde, og den bringes i kog.
Opløs stivelsen i det kolde vand, og tilsæt det til marinaden. Lad det simre i et par minutter, mens du er forsigtig med at piske, indtil saucen er blevet tykkere.
Tag laksen ud af airfryeren, og glasér den med saucen Drys med chiliflager, purløg og sesamfrø.