Hash Brown avocado toasts

Pift din weekendmorgenmad op med denne opskrift på hashbrowns.

Ingredienser

4 mellemstore Yukon gold- eller russet-kartofler, strimlet 1 stort æg 0,8 dl cheddarost, revet 1/4 tsk røget paprika 2 spsk majsmel eller mannagryn 1/2 tsk hvidløgspulver 1/2 tsk løgpulver 1/2 tsk fint havsalt En knivspids sort peber 2 spsk madolie Ekstra jomfruolivenolie

Gå frem på følgende måde

  1. Læg de strimlede kartofler i en skål med koldt vand, og stil dem til side i mindst 5 minutter.
  2. Skyl derefter kartoflerne, til vandet er klart, lad dem dryppe af, og pres dem tørre.
  3. Steg kartoflerne ved middel varme i olie i ca. 10 minutter.
    Sluk for varmen, og lad dem køle af i et par minutter.
  4. Kom strimlerne i en skål, og bland cheddarost, salt, hvidløgspulver, løgpulver, maizena og 1 æg i, til det hele er blandet.
  5. Del hash brown-blandingen i 4 bøffer, og læg dem i fryseren i mindst 10 minutter.
  6. Pensl bøfferne med ekstra jomfruolivenolie, og læg dem på Air Stand-risten med bagepapir.
  7. Luftsteg ved 200 °C i 25-30 minutter, indtil de er gyldenbrune, og vend bøfferne halvvejs gennem tilberedningen.

Server med avocado og æg.