Disse kyllingevinger er så nemme at lave. Sæt dem sammen med pommes frites og din yndlingssnack. De passer også godt til stegte ris!
Antal: 2 porte
Ingredienser
Til kyllingevingerne:
450 g kyllingevinger
1,5 tsk bagepulver
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk løgpulver
1 tsk røget paprikapulver
1/4 tsk stødt sort peber
1/3 tsk fint havsalt
2 spsk olivenolie
Til honning- og srirachasauce
0,5 dl honning
Presset saft af en lime
1 tsk æblecidereddike
3 spsk sriracha
1 spsk soja
2 fed hvidløg, presset
1 tsk. ingefærpasta
1 tsk røget paprikapulver
1 tsk stødt korianderfrø
1/4 tsk fint havsalt
Gå frem på følgende måde
Kyllingevinger: Sæt din Fritaire på 200°C.
Tør kyllingen grundigt af med køkkenrulle.
Bland bagepulver, hvidløgspulver, løgpulver, paprikapulver, sort peber, salt og olivenolie.
Bland kyllingevingerne i olie- og krydderiblandingen i en stor skål.
Læg kyllingevingerne i Fritaire-kurven.
Luftsteg i 50 minutter.
Lav saucen: Kom alle ingredienserne til saucen i en lille gryde, og lad den simre i 10 minutter, eller indtil saucen er tyknet. Brug grillpladen til at dække den med bagepapir. Tag forsigtigt vingerne ud af kurven, og læg dem i en stor skål. Hæld saucen over. Bland det grundigt sammen.
Læg vingerne ud på risten i ét lag med kødsiden nedad, og luftsteg dem i 15 minutter, eller indtil saucen er karamelliseret og begynder at forkulle lidt.
Server straks.