Ananas fra rotisserie er så saftig og sød, at det er svært at lade være med at spise det hele selv. Det er en fantastisk dessert, men ikke nok med det – spring vaniljeekstrakt, sukker og krydderier over, så har du et lækkert tilbehør, som du kan servere til dit yndlingsprotein.
Antal: 6 porte
Ingredienser
1 moden ananas
Vaniljeis til at servere
Valgfrit drys til at pynte med
Glasur:
3 spsk smør, stuetemperatur
0,5 dl granuleret sukker
1 spsk kanel kanel
1/4 tsk kardemomme (valgfrit)
1 tsk vaniljeekstrakt
Gå frem på følgende måde
1. Indstil din Fritaire til 200°C. Skær top og bund af ananassen. Skær skrællen væk. Fjern også den hårde midte af ananassen.
2. Stik rotisseriets håndtag på langs gennem ananassen, og sæt det fast.
3. Placer spyddet med ananas i din Fritaire, start motoren, og luftsteg i 45 minutter.
4. LAV GLASUREN: Bland alle ingredienserne til glasuren sammen i en lille skål. Når ananassen er ristet, pensles den med glasuren, og
Steg i yderligere 20 minutter, til de er karamelliserede.
5. Når ananassen er klar, skal du tage den ud af din Fritaire med gribetangen og lade den køle af i mindst 20 minutter.
6. Skær ananassen i skiver, og server den med en kugle vaniljeis.